Klienter siger

DSC_0353“Jeg havde i et længere forløb døjet med smerter i min venstre albue, og det var kommet så vidt, at jeg gik med armen i støttebind. Jeg blev så bekendt med Lisbets behandling og tænkte, at dette måtte prøves, eftersom lægens ord var en “tennisalbue” og lange udsigter…! Jeg blev så mødt af en utrolig venlig og mild kvinde, der kunne tage fat i led og punkter i kroppen. Jeg var i trygge hænder, og med hendes rolige fremgang og stærke håndkræfter, fik Lisbet bugt med min albue. Jeg var også meget positivt overrasket over hvor få gange, der skulle til, for at hun fik bearbejdet mine smerter – så det er det hele værd. Jeg giver Lisbet mine bedste anbefalinger, og til dig, der vælger en behandling hos Lisbet, så har du gjort dig selv en stor tjeneste ;-)”

Mvh Maria 

 

13.

“Lisbet er en utroligt dygtig og kompetent kropsterapeut, der med intuitiv kraft finder ind til de underliggende spændinger i kroppen. Det er som om hun stikker en nøgle ind og frigør uforløste psykiske energier. Det er forunderligt hvordan Lisbet kan finde frem til krystalklare smertepunkter, de mest forbløffende steder. Smerter der måske i årevis har længtes efter at blive frisat, og som løsnes med en bølge af billeder og lysende kegler af indespærret energi. Det er en både smertefuld og spirituel indre kropslig rejse, man går igennem i hver eneste behandling. Der er så meget der sidder fast derinde i kroppen, som gerne vil lukkes ud. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Lisbet, som den ”rejseguide” der kan hjælpe det på vej.”

Morten 

 

 

DSC_0095

“Jeg har haft 4 konsultationer med kropsterapi hos Lisbet, og kan varmt anbefale hende, både som behandler men også som et utroligt rart og indfølende menneske. Ved min 4. behandling kunne jeg virkelig mærke, at der var sket noget. Det var som om at de spændinger, jeg tidligere havde rundt omkring i kroppen havde løsnet sig markant. Jeg kom hovedsagligt til Lisbet pga. søvnproblemer og stresssymptomer (ondt i maven osv.). Stress symptomerne er helt væk, og jeg sover meget bedre :-)”

Kh. Anette

 

DSC_0050

“Jeg har fået foreløbigt tre behandlinger. Fra gang til gang kan jeg mærke bedring af smerter og har fået større fleksibilitet i arme, skulder og ryg. Lisbet er en blid behandler men med stålfingre, der hurtigt finder ind til kernen.”

Jan

 

 

DSC_0295“Lisbet har en nøjagtigt tredimensional tegning over menneskekroppen i sin hjerne og en holistisk forståelse i sit sind, som gør hendes behandlinger både effektive og behagelige på samme tid. Effektive fordi Lisbet hurtigt finder frem til hvor behandlingen skal sættes ind og har kompetencen til at udføre den. Behagelige fordi Lisbet behandler på en rolig, indlevende og dedikeret måde. At Lisbet, udover at være en dygtig kropsterapeut, er et særdeles behageligt og afbalanceret menneske – gør konsultationen til en absolut anbefalelsesværdig gave til dig selv.”

 Nils 


072

Jeg har gået til behandling hos Lisbet i 2 måneder. Jeg har lidt af ryg-og nakkesmerter på grund af stress. Jeg blev anbefalet kropsterapi og valgte Lisbet på grund af hendes rolige og rare væsen. Udover at være en dejlig person, som man føler sig tryg ved, så hjælper det mærkbart på nakke og ryg og har givet mig en bevidsthed om at krop og psyke hænger sammen. Det er en stærk indsigt, som hjælper i hverdagen. Jeg kan kun anbefale, at blive behandlet hos Lisbet.

Hilsen Helle